Vakgebied van accountants

Accountancy staat voor het vakgebied van accountants. Iedereen kan zich boekhouder noemen, maar een accountant is een beschermd beroep. Bij OAMKB weet je zeker dat je te maken hebt met deskundige en vertrouwde vakmensen. De juiste opleiding en de nodige diploma's zorgen ervoor dat jouw accountantskantoor Leiderdorp weet waar het over gaat. Het is immers belangrijk dat de boekhouding en alle zaken hieromheen goed geregeld worden.

Werkzaamheden

De financiële boekhouding moet te allen tijde op orde zijn. De administratieve processen binnen je bedrijf zijn soms aan vernieuwing toe of kunnen op bepaalde punten verbeterd worden. Hier kan je best wat hulp bij gebruiken, en dat is nou net wat OAMKB Leiderdorp te bieden heeft. Niet alleen je boekhouding online regelen is een optie, je kan ze ook openstellen en door ons je controller aan laten sturen. Hierdoor bespaar je tijd en kosten. De jaarrekening wordt voor jou opgemaakt en gecontroleerd zodat je er geen fiscale nadelen van ondervindt.

Een accountantsverklaring nodig? Daar helpen wij jou graag aan. Wij zorgen voor een gedegen verklaring met een overzicht van historische financiële informatie zoals een jaarrekening en eventueel een ontvangsten-en uitgavenoverzicht. Geef aan wat je nodig hebt en administratiekantoor Leiderdorp regelt het in een handomdraai. Onze dienstverlening is voortdurend in beweging om jou en je onderneming op de goede weg te helpen en te houden. Wil jij weten wat wij jou te bieden hebben? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Durf te vragen

Een onderneming kost veel tijd en daarmee ook geld. Niet iedereen is op de hoogte van de wetten en regels en de fiscale regelgeving. Daardoor kan het soms erg moeilijk zijn om je boekhouding op orde te krijgen. Wij kunnen hiermee helpen. Durf te vragen. Geen vraag is te gek en mochten wij er zelf niet uitkomen, dan staat er een groot team van professionals op alle mogelijke gebieden achter ons. Zo kan je met een gerust hart achterover leunen en nadenken over de ambities binnen jouw onderneming.

Nu meer weten!