Wil je dat jouw administratie in Leiderdorp zo weinig mogelijk tijd kost?

Efficiënt werken, dat probeer je altijd en overal te doen. Jouw boekhouding of administratie kan erg veel tijd gaan kosten. Soms zie je het even niet meer zitten of loop je tegen vragen aan. Of je wilt meer tijd aan je onderneming besteden. Geef het werk dan gedeeltelijk of helemaal uit handen. Of zorg ervoor dat je boekhouding sneller en beter loopt. Een administratiekantoor regelt dit voor jou. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Online je boekhouding doen

Met OAMKB is het mogelijk om je boekhouding online te regelen. Met de nieuwste techniek werk jij efficiënt je boekhouding bij. Bonnen of facturen inscannen en verwerken, het is allemaal snel geregeld. Betrouwbare en vernieuwende software zorgt ervoor dat de situatie geheel aan jouw onderneming wordt aangepast. Je hebt 24/7 inzicht in je cijfers en kunt deze eenvoudig beheren en bijwerken. YUKI maakt het mogelijk om je boekhouding uit handen te geven. Altijd en overal contact met je accountantskantoor Leiderdorp. Jouw gegevens zijn in goede handen en het is klaar terwijl jij werkt binnen je onderneming. Zo werk je efficiënt en bespaar je kosten.

Online voor een vast bedrag per maand

As onderneming wil je weten waar je aan toe bent. Uitgaven en inkomsten moeten goed gestructureerd worden. Het verzorgen van je boekhouding of het uit handen geven hiervan gaat gepaard met kosten. OAMKB biedt niet alleen de mogelijkheid tot het online boekhouden en altijd contact met een professional, maar ook inzicht in de kosten. Daarom betaal je een vast bedrag per maand. Zo weet je vooraf wat de kosten zijn en weet je wat je kunt verwachten van ons. En mocht je toch onverwachts meer of andere hulp nodig hebben, dan wordt dat geregeld. Ook hierin weet je vooraf wat de kosten zijn. Dan pas beslis je of je gebruik wilt maken van de extra hulp. Wij vinden het fijn om duidelijkheid te scheppen. Regel je boekhouding ook online en probeer het uit.

Nu meer weten!