Bedrijfsadvies bij accountant Leiderdorp


Advies geven, daar zijn wij goed in. OAMKB bestaat uit een landelijk netwerk van accountants, administrateurs en adviseurs. Daarom kunnen wij altijd terugvallen op gedegen vakmensen. Advies omtrent de belastingen of personeelsadministratie wordt door ons verzorgd. Maar ook kan je bij ons terecht voor advies op het gebied van markering, financiering en personeelszaken.

Wij zetten onze kennis en ervaring in

Als startende ondernemer kan je tegen een hoop problemen en vraagstukken aanlopen. Iedere ondernemer die al jaren meedraait kan met lastige vragen komen te zitten. Je wilt het liefst alles onder één dak geregeld hebben: boekhouding, belastingaangiftes en advies. Dit kan OAMKB Leiderdorp jou bieden. Met al onze kennis en ervaring bundelen wij onze krachten. Zo kunnen wij jou voorzien van fiscaal advies of juridisch advies. Ook wanneer je jouw bedrijf wilt laten overnemen of juiste en overname gepland hebt, staan wij jou bij. Ondernemen gaat namelijk veel verder dan de boekhouding en omzet maken.

Kosten besparen

Doordat OAMKB als regisseur aan het werk gaat en alle zaken regelt en aanstuurt, kan je enorm op de kosten besparen. Jouw accountantskantoor kijkt continu naar wat je nodig hebt, waar het probleem ligt en hoe dit valt op te lossen. Of je nou een juridisch adviseur, notaris of advocaat nodig hebt, je weet dat je erop kunt vertrouwen dat de beste mensen voor jou worden ingezet. Vooraf ben je altijd op de hoogte van de kosten. Zo weet je waar je aan toe bent en kan het netwerk van vakmensen voor jou aan de slag gaan. Wij helpen ook met het aanpassen van je marktstrategie of productstrategie. Hierdoor kan je bedrijf groeien en meer omzet genereren. We kijken altijd naar de beste oplossingen.

 

 

Nu meer weten!