Belastingadvies op maat

Een accountantskantoor helpt jou met alle financiële en fiscale zaken. De belastingdienst maakt het er niet altijd makkelijker op en hierdoor dan je met fiscale vragen komen te zitten. Als ondernemer krijg je altijd te maken met de belastingdienst en bepaalde zaken en regelingen. Wanneer de belastingdienst jou als ondernemer beschouwt, ben je verplicht om aangifte te doen. Ook voor bepaalde aftrekposten kan je in aanmerking komen. Ook wanneer je voor de belastingdienst geen ondernemer bent, kan je ondernemer voor de btw zijn. Een eenmanszaak, een maatschappij, een vof, nv of bv, welke rechtsvorm je ook kiest: met de Belastingdienst krijg je altijd te maken. Al jouw vragen op het gebied van belastingen moet je kunnen stellen. Het liefst aan een vertrouwd persoon. Belastingadvies Leiderdorp helpt jou verder op weg.

Waarom belastingadvies Leiderdorp?

OAMKB Leiderdorp regelt niet alleen jouw boekhouding, maar is er ook op momenten dat je het echt nodig hebt. Voor dringende vragen of advies kun je altijd bij ons terecht. Ook voor belastingadvies. Het is belangrijk om je bedrijf goed gezond te houden. Dit doe je door je financiële zaken goed op orde te hebben. Je boekhouding vormt hier een belangrijke leidraad in. De belastingdienst kan een hoge kostenpost voor je zijn, maar met bepaalde aftrekposten blijkt het uiteindelijk wel mee te vallen. Weet waar je recht op hebt en wat je plichten zijn. Zo voorkom je verrassingen achteraf. Klop voor belastingadvies gerust bij ons aan.

Alle fiscale zaken netjes geregeld

Niet alleen voor voor advies ben je bij belastingadvies Leiderdorp op het juiste adres. Wij helpen je met alle fiscale regelingen. Of het nou om de btw, vennootschapsbelasting of loonbelasting gaat. Van jou en je werknemers, alles wordt door ons netjes geregeld. Alle vragen kwesties of problemen met betrekking tot de belastingdienst lossen wij voor jou op. Wanneer dit nodig is, leggen wij contact met de belastingdienst. Wij kunnen onderhandelen en regelen. Voor advies betreffende de beste fiscale constructie kan je bij ons ook terecht. Daarnaast verzorgen wij de aangiftes en kunnen bezwaar indienen tegen aanslagen. Ook begeleiden wij controles en bekijken wij voor jou de inbreng en omzetting in een besloten vennootschap. Laat je ook adviseren en neem contact op.

 

Nu meer weten!