OAMKB Leiderdorp
Nievaartpad 45
2353 VX Leiderdorp
KvK: 55081932
GSM: 06 - 41 66 17 57
Mail: ramon.vanwinkel@oamkb.nl
Administratie, administratiekantoor Accountant, accountancy Online boekhouden, internet boekhouden Accountant, accountants
 

Stel je team zelf samen

Met OAMKB heb je een heel team van professionals achter je staan. Of je nou een administratiekantoor of een belastingadviseur zoekt, wij zijn van alle markten thuis. In deze tijden mag iedereen zich boekhouder noemen. Accountants vallen onder het beschermd beroep. Laat je niet misleiden en ga alleen in zee met betrouwbare professionals die de nodige opleidingen en diploma's hebben. Bij OAMKB weet je zeker dat je goed zit. Vertrouwd en veilig, zo doen wij zaken met jou. Je maakt alleen gebruik van datgene wat jij nodig hebt. Dat is vaak het administratiekantoor, want je wilt je boekhouding toch ook op orde hebben? Of je dit nu zelf online wilt regelen of volledig uit handen wilt geven, niks is ons teveel gevraagd. Maak gebruik van vakmensen en vertrouw op gedegen advies en hulp. Het brede en landelijk dekkend netwerk van OAMKB heeft altijd datgene te bieden wat jij voor jouw onderneming nodig hebt.

Probeer OAMKB Leiderdorp nu ook uit

Ontdek de vele voordelen van OAMKB Leiderdorp. Wij zijn veel meer dan een boekhouder online of een accountantskantoor. Zorg dat je bedrijf gezond kan ondernemen en regel al je zaken online of met advies en hulp van OAMKB. Probeer het nu zelf uit. Wij weten zeker dat je met niemand anders meer zaken wilt doen.
 

Ramon van Winkel
Eigenaar
Tel: 06 - 41 66 17 57
Martin Teunisse
Partner

 
George van der Spek
Partner
 
Daniël Spaans
Partner

 

Ronald van Ijsselmuide
Accountant
Arend Pasma
Fiscaal Adviseur
Cees Beerthuizen
Back Office