Crowdfunding werkt het beste via OAMKB

Crowdfunding: wij denken mee

Accountantskantoor Leiderdorp of administratiekantoor Leiderdorp, je komt in je zoektocht terecht bij OAMKB Leiderdorp. En dat is niet voor niks. Wij denken niet in problemen, maar in oplossingen. Wanneer je een nieuw project wilt starten heb je financiering nodig. Helaas wordt het door de strengere wetgeving steeds moeilijker om een financieringsaanvraag rond te krijgen. Banken willen niet mee meewerken en vaak loop je tegen problemen aan waardoor het project uiteindelijk geen doorgang kan hebben. OAMKB Leiderdorp is hierin mee gaan denken en helpt jouw onderneming met crowdfunding.

Is dat iets voor mijn onderneming?

Crowdfunding, wat is dat? Je werkt via een platform, OAMKB werkt bijvoorbeeld samen met geldvoorelkaar.nl.  Hier dien je de aanvraag in. Belangrijk is dat je plannen met betrekking tot je project duidelijk zijn. Wanneer de aanvraag is goedgekeurd, wordt deze op het platform geplaatst. Investeerders, de crowd, kunnen jouw plannen inkijken. Wanneer ze hier toekomst in zien, zijn we bereidt te investeren in jouw project. Hier staat tegenover dat ze een hogere rente over hun ingelegde geld ontvangen dan op een spaarrekening. De maximum looptijd met betrekking tot de rente bedraagt 7 jaar. Korter kan natuurlijk ook. Gemiddeld bedragen de aanvragen minder dan 700.000 euro.

OAMKB regelt het

Het aanvragen van crowdfunding kan soms lastig zijn. OAMKB regelt dat voor jou. Stuur je ondernemersplan naar ons op. Wij bekijken het, bespreken het en passen het daar waar nodig is aan. Financieel wordt het plan uitgewerkt, zodat dit voor investeerders duidelijk is. Ook moet het rentepercentage en de looptijd kloppend zijn. Wij bekijken waar je aanvraag het beste ingediend kan worden. Door onze grote ervaring met crowdfunding wordt onze aanvraag bijna altijd goedgekeurd. De beheerder plaats het op het platform en vaak kan je binnen drie weken je financiën rond hebben. Het wordt tijd om je project te starten. Belangrijk is om je investeerders te belonen en gelijk aan marketingonderzoek te doen. Hierin kunnen wij jou adviseren.

Hoe werkt crowdfunding bij OAMKB?