Alles onder een dak

Of je nou een accountant Leiderdorp, accountant Leiderdorp of misschien wel salarisadministratie Leiderdorp zoekt: je komt toch steeds uit bij OAMKB. En niet alleen op het gebied van een online boekhouder. Alles onder één dak, daar staan wij voor. OAMKB is dan ook een landelijk dekkend netwerk van aangesloten administrateurs, accountants en adviseurs. Ook hbo-opgeleide juridische adviseurs en juristen zijn hierbij aangesloten. Uniek, want waar vind je alles wat jouw onderneming nodig heeft onder één dak? Dat is bij OAMKB.

Juridisch advies

Sommige zaken roepen vragen op. Een onderneming loopt nier altijd even makkelijk en juridische kwesties kunnen hoog komen te zitten. Zo kan je vragen hebben over personeelszaken. Hoe zit het met ontslag en mag een werknemer zomaar wegblijven? Hoe stel je een goed arbeidscontract op en wat als je dit niet na kan komen of de werknemer de afspraken verzuimt na te komen? Of je nou wordt meetrokken in een conflict met een werknemer of je veroorzaakt deze zelf: juridisch advies of bijstand is het minste dat je nodig hebt. Dit kunnen wij jou bieden. OAMKB staat in contact met juridische adviseurs en juristen die opgeleid zijn op hbo-niveau. Zo weet je dat je te maken hebt met een professional. Omdat deze zijn aangesloten bij OAMKB, kunnen wij alles voor jou regelen en hierin bemiddelen. Vertrouwd zaken kunnen doen, dat is waar wij voor staan.

Breed pakket

Van online boekhouder tot accountant Leiderdorp, van belastingtechnische vragen tot juridisch advies: het pakket van OAMKB is heel erg breed. De juridische helpdesk is er wanneer je antwoord op je vraag wilt. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Je wordt op deze manier altijd als eerste en als beste geholpen. Mocht jouw vraag toch complexer zijn dan sturen wij jou door naar de juiste persoon. Vooraf krijg je een offerte. Zo weet je direct wat juridische hulp gaat kosten. Uiteraard tegen aannemelijk prijzen. Want het laatste wat wij willen, is dat jij het nakijken hebt. Zo halen we overal voordeel uit en ben jij geholpen met de beste hulp die er is. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen.
 

 

Nu meer weten!