Salarisadministratie voor jouw bedrijf in Leiderdorp

De boekhouding en alle administratieve werkzaamheden hieromheen kunnen aardig wat tijd in beslag nemen. Personeelskosten kunnen onnodig hoog oplopen wanneer dit niet goed geregeld wordt. Wij helpen met de salarissen om zo de kosten laag te houden. Wij werken met een online systeem zodat we snel en efficiënt kunnen werken. De salarisstroken worden netjes uitgewerkt conform de Cao-eisen. Zo weet je zeker dat je altijd goed zit. Daarnaast helpen wij met de belastingaangiftes en de heffingskortingen waar werknemers recht op hebben. Een salarisstrook moet immers wel kloppen. Door het online systeem is het mogelijk om de werknemers zelf hun salarisstrook te laten downloaden. Deze kunnen ze zelf opslaan of uitprinten. Werknemers zijn zelf verantwoordelijk voor het bewaren hiervan.

Alle andere werkzaamheden op het gebied van salaris en personeelszaken

Bij alleen het regelen van de salarisstroken houdt het niet op. Ook op andere gebieden kunnen wij je onderneming van dienst zijn. Vragen omtrent ontslag, Cao-afspraken of ziekteverzuim? Wil je weten hoe het zit met werknemersverzekeringen, minimumloon of pensionleeftijd? Op al deze vragen hebben wij het antwoord. Wanneer je in een juridische kwestie verwikkeld raakt zijn wij de aangewezen persoon om je eerste vraag te beantwoorden en te bekijken wat de mogelijke oplossing is. Door ons brede netwerk kunnen wij altijd terugvallen op hbo-opgeleide juridische adviseurs. Weten wat OAMKB Leiderdorp voor jouw onderneming kan betekenen? Neem contact op.

Alles onder één dak geregeld

Met de salarisadministratie Leiderdorp regel je niet alleen de salarissen, maar nog veel meer. En dat allemaal onder één dak. Je wilt weten met wie je zaken doet. OAMKB Leiderdorp werkt alsof het bij jou in dienst is. Jij bepaalt, jij vraagt. Wij regelen alles voor jou en passen waar nodig onze werkwijze aan. Omdat wij altijd bereikbaar willen zijn voor onze klanten kan je via de digitale weg contact met ons opnemen. Maar ook een telefoontje is geen probleem. Ook in het weekend zijn wij bereikbaar voor al jouw vragen, op alle gebieden.
 

 

Nu meer weten!